gelukswandeling

Gelukkig op de Groene Connectie

Gelukswandeling

Wandelen op de Groene Connectie is al fijn, maar is meedoen met een ‘gelukswandeling’ van kunstenaar Misja Immink maakt het wandelen bijzonder. Misja is oprichter van het Ministerie van Verliefde Zaken, het Instituut voor de Intensiteit van het Blauw, Stichting Geluk en Museum het Trapgat. Met hem ontdek je allerlei soorten geluk op de Groene Connectie. Je staat stil bij roerwater. Er is ruimte voor takkengedachten. Je kunt luchtturen en vrolijke wolken vinden, of juichen bij een juichwilg. Met de lopende gelukspraatjes van Misja verwonder je je samen.

Op woensdagavond 26 april van 18:30 tot 20:00 is de eerste Gelukswandeling op de Groene Connectie,
deze westelijke wandeling begint bij het Sparta Stadion.
We verzamelen vanaf 18:20 bij Sparta stadion (Spartapark-Noord) aan de Horvathwegzijde bij de Spaansebocht en vertrekken om 18:30.
We wandelen via de natuurlijke oevers van de Spoordijk om Spangen heen, langs het boomgaardje bovenaan de dijk en komen uit bij Marconiplein. Daar steken we over naar het Dakpark waar we hoog over de havens (en de Voedseltuin) uitkijken, gaan daarna van het dak af en kijken in het ecologische Proefpark de Punt (onder andere bij de kippen
en de mussenkolonie) om te eindigen bij De BuurtTuin op het Dakpark rond 20:00 met een kleine versnapering. (ca 2,5 km)

Ga je mee?

Op woensdagmiddag 10 mei 15:30 – 17:00 bewandelen we de Groene Connectie Noord en op woensdagmiddag 24 mei 15:30 – 17:00 de Groene Connectie Oost.

Kijk op facebook/Buurt Bruist voor achtergrondinformatie.

De Gelukswandelingen worden mede mogelijk gemaakt door Natuur op Recept, GroenDichterbij Zuid-Holland, de Groene Connectie en Misja Immink.

Klik hier om de uitnodiging te downloaden!